2018-2019 AKADEMİK YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCi KAYIT SÜRESİ UZATILDI

2018-2019 Akademik yılı Yabancı uyruklu öğrenci başvuruları sonucunda üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları vize süreçleri vb. sebeplerden ötürü 14.09.2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Daha fazla süreye ihtiyaç duyan öğrencilerimizin int@siirt.edu.tr adresine e-posta yoluyla bilgi maili atmaları rica olunur.

Sorularınız için int@siirt.edu.tr adresine e-posta yollayarak veya Facebook sayfamızdan (www.facebook.com/siuinternational) sorularınızı sorabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizden gelişmelerden haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenmelerini rica ediyoruz.

Registration of   Students who have the right to enroll in Siirt University as a result of applications from international students in 2018-2019 Academic year, has been extended until 14.09.2018 due to visa process etc. Students who need more time, please send an e-mail to int@siirt.edu.tr address.

You can ask your questions by sending an e-mail to int@siirt.edu.tr or from our Facebook page (www.facebook.com/siuinternational).

We would like all our students to like our Facebook page to be aware of their progress.

Uzm. ŞÜKRÜ EMİR ÖZORPAK (0484) 212-1111 / 3493
Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulü