2018-2019 Akademik Yılında Farabi Değişimi ile Diğer Üniversitelere Gidecek Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

2018-2019 Akademik yılında Üniversitemizden diğer Üniversitelere gidecek Öğrenciler Farabi öğrenci kaydı ve ders kaydı tarihlerinin ne olduğunu gidilecek Üniversitenin Farabi Kurum Koordinatörlüğü web sitesinden veya telefon ile iletişim kurarak bilgi almalıdırlar.

Farabi değişimi ile gidecek olan öğrencilerimiz Siirt Üniversitesi öğrenci otomasyonunda ders kaydı yapmayacaklardır. Farabi değişimi ile giden öğrencilerin isim ve bilgilerinin bulunduğu liste, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ve ilgili Fakülte/Yüksekokullara üst yazı ile iletilecektir. İlgili Fakülte/Yüksekokullar da öğrenciyi Öğrenci Otomasyonuna Farabi değişimi ile giden öğrenci olarak sisteme işleyeceklerdir. Bundan dolayı öğrencilerimiz Siirt Üniversitesi Öğrenci Otomasyonunda herhangi bir ders kaydı yapmayacaklardır.

TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495
Farabi