Farabi Değişim Programı İle 2017-2018 Akademik Yılında Üniversitemize Gelecek Olan Öğrencilerin Dikkatine !!!

2017-2018 Eğitim-Öğretim Döneminde Üniversitemize Farabi Değişimi ile gelecek olan öğrenciler 11-15 Eylül tarihleri arasında Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bizzat şahsen gelerek aşağıda belirtilen evrakları teslim ettikten sonra Üniversitemizde okuyacakları Yüksekokul veya Fakültelere giderek Farabi öğrencisi olduğuna dair kayıt ve ders kaydı yapmaları gerekmektedir. İlgili kayıtların yapılması sonrasında Eğitim 18 Eylül tarihinde başlayacaktır. Belirtilen tarihlerde Farabi öğrenci kaydı ve ders kaydı yapmayan öğrenciler Farabi Değişim Programı hakkından Feragat etmiş sayılacaklardır.

İstenilen evraklar:

1)- 2 adet Fotoğraf

2)- 2 adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Öğrenci İstenilen evrakları Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim ettikten sonra, Koordinatörlükten alacağı Öğrenim Protokolü ile Üniversitede Eğitim göreceği Yüksekokul veya Fakülteye şahsen giderek Farabi Öğrenci kaydını ve ders kaydını yapacaktır.

Koordinatörlük adresimiz:  Rektörlük B Blok Kat:2 Kezer Yerleşkesi - SİİRT

TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495