Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Dersi Duyurusu

-Öğretmenlik Uygulaması dersi 2 Ekim 2017-6 Ocak 2017 tarihleri arasında 14 hafta olarak gerçekleştirilecektir.

-Öğretmenlik Uygulaması dersine devam zorunluluğu bulunmaktadır. (Bakanlık Uygulamada devamsızlık kabul etmemektedir.)

-Uygulama Okullarına öğrenciler ya danışmanları ile birlikte yada danışmanlarının bilgisi dahilinde okullara gideceklerdir.

-Öğrenciler staj süresince kılık kıyafet yönetmeliğine uygun hareket edeceklerdir.

-Öğrenciler Öğretmenlik Uygulaması evraklarını Eğitim Fakültesinin internet sayfasında yer alan staj evrakları Öğretmenlik Uygulaması evrakları linkinden indireceklerdir, veya danışman hocasından temin edeceklerdir.

-Okullara hangi gün gidileceği konusunda okul yönetimi ve ilgili rehber öğretmen ile görüşülerek  belirlenecektir.

-Uygulama haftada 6 saat olacaktır.

-Staj Grupları Ekte Sunulmuştur.

SELMAN DEMİR (0484) 212-1111 / 3112
Eğitim Fakültesi