Eğitim Fakültesi 2019-2020 Öğretim Yılı Oryantasyon Programını Düzenledi

Eğitim Fakültesi 1.Sınıf öğrencileri için 3 Ekim 2010 Perşembe günü saat 13:30'da İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlendi.

Oryantasyon programına katılan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat ERMAN konuşmasında Siirt Üniversitesi'ni tercih etmenin sağlayacağı faydaya vurgu yaptı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU ise açılış konuşmasında 1.sınıf öğrencilerine fakültenin geçmişi, öğretmen olarak yetişmenin önemi hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemizin mevzuat kurallarının uygulanması, sportif faaliyetleri,öğrenci toplulukları, yemek ve barınma olanakları, Erasmus, Farabi, Mevlana uygulama esasları ve kütüphane ile ilgili işlemler konularında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesi
4 Ekim 2019