Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Murat ERMAN Eruh Meslek Yüksekokulunu Ziyaret ettiler.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Murat ERMAN  Eruh Meslek Yüksekokulumuzu, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Adnan MEMDUHOĞLU ile ziyarette bulundu. Meslek Yüksekokulumuzda genel bir inceleme de bulunarak İdari binamız ile yurtları gezdi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Bedrettin VAROL tarafın Rektörümüze Meslek Yüksekokulumuzun genel durumu akademik idari ve öğrenci faaliyetleri hakkında brifing verildi. Sayın Rektörümüz değerlendirme yaparak akademik ve idari personelin öneri ve görüşlerini alarak brifingi tamamladı. Sayın Rektörümüz Öğrencilerle görüşerek sorunlarını dinleyip çözüm önerileri üzerinden gerekli bilgi akışını sağladı.

Öğrencilerimiz tarafından Rektörümüze müzik dinlentisi yapıldı.

ABDURRAHİM ŞİLKEN (0484) 212-1111 / 4031
Eruh Meslek Yüksekokulu