ABUBEKİR SEVEN
Telefon 0484 223 12 24 / 3350
Kurumsal E-Posta strateji  siirt.edu.tr
E-Posta aseven1  siirt.edu.tr
Açıklama Daire Başkanı V.
Güncelleme28.02.2017 17:15:03

ABUBEKİR SEVEN

• Görev
  • Dosyalar
  • Çalışmalar
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Daire Başkanı V.
1979 yılında Siirt ili Kurtalan ilçesinde doğdum. Babam çiftçi, annem ev hanımı aynı zamanda gönüllü Kur-an öğreticisidir. Bir erkek dokuz kız toplam on kardeşim var. Kayabağlar İlkokulunu (1991) ortaokul ve liseyi (Siirt Vakıflar Yurdu altı sene yatılı kalarak) Siirt İmam Hatip Lisesi (1997), Ön lisans Dicle Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO 2001, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini 2010 yılında bitirdim. Siirt üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölgesel Kalkınma İktisadı Anabilim Dalında yüksek lisans (tezli) öğrenimim devam etmektedir. Samsun Sahra Sıhye Okulunda temel eğitim aldıktan sonra İzmir Ege Ordu, Elektronik Harp Bölüğünde askerliğimi uzun dönem olarak tamamladım. Memuriyet hayatımdan önce çeşitli şirketlerde çalıştım. 2006 yılında girdiğim ilk KPPS sınavı ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Entitüsü'ne memur olarak atandım. Siirt Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında 2009 yılı Ocak ayında kurumlar arası naklen atama ile tayin oldum. Başkanlıkta; Birim Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkililiği, Üniversite Taşınır Konsolide Görevlisi, İhale ve satın alma süreçlerinde ihale komisyonu mali üye görevleri, Muhasebe Yetkilisi Görevi, Muhasebe ve Kesin Hesap Şube Müdürlüğü Görevi, Bütçe ve Performans Şube Müdürlüğü görevinde iken 2016 yılında Strateji Geliştirme Daire Başkanı Vekili olarak görevlendirildim. Kayabağlar beldesinde ikamet ediyorum. Zaman buldukça da baba mesleği olan çiftçilikle de uğraşmaktayım. Evliyim, iki kız, iki erkek çocuğum var.
Güncelleme : 26.02.2020 14:22:35