HÜSEYİN YILMAZ

Siirt Üniversitesi Merkez/SİİRT

Yurtdışı Deneyimi

Yurtdışı Tecrübeleri

112. Kanton Fuarı Guangzhou/ÇİN (2010)

Pazarlama İlişkileri Konferansı Lefkoşe/ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ (2012)

Comenius University, Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği Bratislava/SLOVAKYA (2017)

Viyana/AVUSTURYA, Prag/ÇEKYA, Budapeşte/MACARİSTAN, Kiev/UKRANYA, Ljubljna/SLOVENYA

Turistik Gezi

kadir_yilmaz@hotmail.com.tr

huseyinyilmaz@siirt.edu.tr

Kitap Yazarlığı (Basılan/Basılacak)

YILMAZ, Hüseyin ve Arzdar KİRACI. Siirt İlinin Demografik Yapısının Türkiye İle Karşılaştırılması ve Bölgesel Kalkınma Açısından Yorumlanması. Editör: Yüksel BİRİNCİ. İstanbul: Kutlu Yayınevi, 2017.

YILMAZ, Hüseyin. Mesleki Yazışmalar. İstanbul:  (Tahmini Basım Tarihi Haziran, 2018).

Çalışmalar

ÖZKAN, Gökçen ve Hüseyin YILMAZ. «Ar-Ge Harcamalarının Yüksek Teknoloji Ürün İhracatı ve Kişi Başı Gelir Üzerindeki Etkileri: 12 Ab Ülkesi Ve Türkiye İçin Uygulama (1996-2015).» Bilgi Ekonomisi ve Yönetimi Dergisi XII.I (2017), 1-12.

YILMAZ, Hüseyin, Hüseyin ÇELİK ve Muhyeddin ERDEMLİ. «Türkiye'de İç Göçün Sebepleri Üzerine Bir İnceleme.» Al Farabı 1. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi. Gaziantep: İKSAD, 2017.

ERDEMLİ, Muhyeddin, Hüseyin Çelik ve Hüseyin YILMAZ. «Rekabet Gücünün Ekonomik Büyümeye Etkisi: Oecd Ülkeleri Üzerine Ekonometrik Bir Analiz.» 1. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi. Batum: İKSAD, 2017.

YILMAZ, Hüseyin. «Türkiye’de Göç Alan Şehirler Üzerine İnceleme (2008-2015) .» I.Uluslararası Kahramanmaraş Yönetim, Ekonomi Ve Siyaset Kongresi. Kahramanmaraş: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 2017.

YILMAZ, Hüseyin, Muhyettin ERDEMLİ ve Hüseyin ÇELİK. «En Az 3 Çocuk Söylemine İktisadi Açıdan Bir Yaklaşım.» Al Farabı 1.Uluslararsı Sosyal Bilimler Kongresi. Gaziantep: İKSAD, 2017.

ÇELİK, Hüseyin, Muhyeddin ERDEMLİ ve Hüseyin YILMAZ. «Bölgesel Yoksulluğu Azaltmada Güneydoğu Anadolu Projesi’nin Etkisi.» 1. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi. Batum: İKSAD, 2017.

Diğer

Siirt Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tez Yazım Kılavuzu, Dizgi Çalışması.
Siirt Üniversitesi, Bölgesel Kalkınma İktisadi A.B.D., Bölüm Birinciliği.

Güncelleme : 15.11.2017 14:29:29
Toplantı/Konferans/Sempozyumlar

Kitap Yazarlığı (Basılan, Basılacak)

YILMAZ, Hüseyin. Mesleki Yazışmalar. İstanbul: (Tahmini Basım Tarihi Haziran, 2018).

Makale(ler)