Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Mühendisliği Kuramsal Temelleri Anabilim Dalı
Kurumsal E-Posta cananbatur  siirt.edu.tr
E-Posta cbatur  itu.edu.tr
Güncelleme13.02.2017 09:50:32

Arş. Gör. CANAN BATUR ŞAHİN

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi

Özgeçmiş için tıklayınız

CV için tıklayınız

Güncelleme : 19.02.2017 19:58:37
D1.1 (YDM-ISI) : Yurt Dışı (SCI-expanded, SSCI, AHCI kapsamındaki) Dergilerde Yayımlanan Yayınları
D1.3 (YDT) : Yurt Dışı Bildiriler Kitabında Yayımlanan Yayınları
D1.5 (YİM) : Yurt İçi Dergi Yayınları
D1.6 (YİT) : Yurt İçi Bildiriler Kitabında Yayımlanan Yayınları
D3: Destek Proje Yürütücülüğü
E. AKADEMİK VE İDARİ GÖREVLERİ – TARİHLERİ
G. EKLENMESİ DÜŞÜNÜLEN DİĞER HUSUSLAR:
Researcher ID:
Ulusal Bilimsel Konferanslarda Sunulan Bildiriler
BATUR C., DİRİ B., (2017), "YOĞUNLUK TABANLI ÖZNİTELİK GRUPLARINDAN KARARLI ÖZNİTELİK SEÇİMİNİN SEZGİSEL ALGORİTMALAR İLE ELDE EDİLMESİ ", INTERNATIONAL CONFERENCE ON ARTIFICIAL INTELLIGENCE AND DATA PROCESSING (IDAP'17), MALATYA.

BATUR C., DİRİ B., (2017), "SEQUENCE CLASSIFICATION BASED ON INFORMATION GAIN FEATURE GROUPS USING ENSEMBLE GENE SELECTION FRAMEWORK", 8 th   INTERNATIONAL  ADVANCED TECHNOLOGIES SYMPOSIUM (IATS'17), ELAZIĞ.

Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler
Uluslararası Bilimsel Konferanslarda Sunulan Bildiriler
BATUR C., SARAÇ Ö.S.,(2013),"MODEL OF POPULATION-BASED DOMINANCE MECHANISM FOR DIPLOID GENETIC ALGORITHMS IN DYNAMIC ENVIRONMENTS", INTERNATIONAL SCIENCE & TECHNOLOGY CONFERENCE (ISTEC'13), ITALY,ROME.

BATUR C., DİRİ B., (2017), "ROBUST FEATURE SELECTION AND CLASSIFICATION USING HEURISTIC ALGORITHMS BASED ON CORRELATION FEATURE GROUPS", INTERNATIONAL SCIENCE & TECHNOLOGY CONFERENCE (ISTEC'17), GERMANY, BERLIN.

BATUR C., DİRİ B., (2017), "IDENTIFYING PREDICTIVE GENES FOR SEQUENCE CLASSIFICATION USING ARTIFICIAL IMMUNE RECOGNITION SYSTEM ", INTERNATIONAL SCIENCE & TECHNOLOGY CONFERENCE (ISTEC'17) , GERMANY, BERLIN.