Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı
Kurumsal E-Posta fatmakuncan  siirt.edu.tr
E-Posta fatmayetkin  hotmail.com
Güncelleme11.01.2017 13:10:36

Arş. Gör. FATMA KUNCAN

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi

Özgeçmiş için tıklayınız

Click for CV

Güncelleme : 21.02.2017 14:32:47
Akademik ve İdari Görevleri Tarihleri
Proje Deneyimi
SCI, SSCI, AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
SSCI, SCI-Exp, AHCI, ESCI dışındaki Alan Endekslerinde yayımlanan makaleler
F. Kuncan, M. Yıldırım, " A method for determination of object-camera distance by using single camera", IJNES - International Journal of Natural and Engineering Sciences, 2016 Volume (3)
Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler
Ulusal Konferanslar
F. Kuncan,M. Yıldırım, "Tek KameraKullanarak Nesne-Kamera Arasındaki Uzaklığın Belirlenmesi İçin BirYöntem", Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı, TOK-2015, 10-12 Eylül 2015, Denizli, Türkiye.
Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler
Uluslararası Konferanslar
A. Çubukçu, S. Öztürk, M. Kuncan, K. Kaplan, F. Kuncan, "The Implementation of DC Motor Speed Control Using Image Processing and OPC Interface in the S7-1200 ", 3rd International Symposium On Innovative Technologies In Engineering And Science, ISITES 2015, 3-5 June 2015, Valencia, Spain.

F. Kuncan, M. Yıldırım, "A method for determination of object-camera distance by using single camera", International Congress on Natural and Engineering Sciences, ICNES, 1-5 September 2016, Üsküp, Makedonya.

M. Sönmez, İ. Kandilli, M. Kuncan, F. Kuncan, "Data Security of Scada System", International Engineering, Science and Education Conference, INESEC, 1-3 December 2016, Diyarbakır, Türkiye.