Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Edebiyatı
Güncelleme20.03.2017 10:56:01

Arş. Gör. MUSTAFA GÜLTEKİN

Fen Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi
LİSANS/BA: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi(University) / Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü(Turkish Language and Literature)
LİSANS/BA: Uppsala Unıversıty / Department of Linguistics and Philology / Turkic Languages (Erasmus)

YÜKSEK LİSANS/MA: Kocaeli Üniversitesi(University) / Yeni Türk Edebiyatı Bilim Dalı(Modern Turkish Literature)

DOKTORA/Ph.D: Kocaeli Üniversitesi / Yeni Türk Edebiyatı Bilim Dalı(Modern Turkish Literature)

STAJ/INTERNSHIP: Uppsala University / Department of Linguistics and Philology / Turkıc Languages

SERTİFİKALAR: Kocaeli Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası

Güncelleme : 09.03.2017 20:50:14
Popüler Roman ve Türk Halk Hikâyeciliğinde Ortak Unsurlar / Turkısh Studies- İnternational Periodical For The Languages Literature and History of Turkish or Turkic Volume 9/6 Spring 2014. p. 409-417, ANKARA/TURKEY