Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve Islahı Anabilim Dalı
Telefon / 0

Fen Bilimleri Enst., Bahçe Bitkileri ABD

2016-devam

5.      Akademik Unvanlar:

Araştırma Görevlisi 2013- devam ediyor.

6.  Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

6.1. Yüksek Lisans Tezleri

1-*Master Thesis: Bacillus sp.’den Soğukta Aktif Lipaz Üretimi

Danışman: Prof. Dr. Hatice Korkmaz Güvenmez

2- Master Thesis: In vitro propogation of Pancratium maritimum

1.      Danışman: Yrd. Doç. Dr. Nezihe Köksal

2.      Danışman: Prof. Dr. Saadet Büyükalaca

6.2. Doktora Tezleri

9. İdari Görevler

10. Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

11. Ödüller

12. Son iki yılda verdiğiniz lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler için aşağıdaki tabloyu doldurunuz.

Güncelleme : 15.02.2017 14:31:49
Yayınlar ve Projeler

7. Yayınlar

7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI &ArtsandHumanities)

7.2. Uluslararası diğer hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

• Koksal N., Agar A., Yasemin S., 2015. The Effects of Top Coat Substrates on Seedling Growth of Marigold. Journal of Applied Biological Sciences

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

• Koksal N., Agar A, Kafkas E., Yasemin S., 2016. Süs Bitkisi Olarak Çilek Yetiştiriciliğinde Saksı Boyutlarının Etkisi. Uluslararası Katılımlı V.  Üzümsü Meyveler Sempozyumu.
  • Koksal N., Agar A., Yasemin S., 2015. The Effects of Top Coat Substrates on Seedling Growth of Marigold. 1st International Congress on Applied Biological Sciences.
  • Yasemin S., Arabacı A., Güvenmez H., 2015. Production of Cold Active Lipase from Bacillus sp. 1st International Congress on Applied Biological Sciences.

7.4. Yazılan uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler

7.5. Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

• Koksal N., Agar A., Yasemin S., Korkmaz K., 2016. Süs lahanası yetiştiriciliğinde fosfor gübrelemesinin bitki gelişimi ve kaliteye etkileri. Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi, Cilt:45.

7.6. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler

• Koksal N., Agar A., Yasemin S., Korkmaz K., 2015. Süs Lahanası Yetiştiriciliğinde Fosfor Gübrelemesinin Bitki Gelişimi ve Kaliteye Etkileri. VII. National Horticulture Congress, TURKEY.
  • Koksal N. Yasemin S., Agar A., 2016. Kadife (Tagetes erecta) Bitkisinde Gün Uzunluğunun Büyüme ve Çiçeklenme Üzerine Etkisi. VI. Ornamental Plants Congress.

7.7. Diğer yayınlar

7.8. Uluslararası atıflar

7.9. Diğer atıflar

8. Ulusal & Uluslararası Projeler

·  2011-2012      Girona University.      "Biodiversity and Ecological Function of Crenarcaeota in aquatic ecosystems and their implication in the carbon and nitrogen cycles (CRENYC)"  Girona/Spain (4 Months)

·   2015-2017      Cukurova University. Scientific Research Project. In vitro corm production of seadaffodils (Pancratium maritimum).

·   2016    Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO). Microscopic tools for physical mapping of genes and breeding of woody ornamentals. Ghent/Belgium (2 months: 15th June-15th August)

·  2016-devam   Cukurova University. Scientific Research Project. Effects of Salt Stress on Plant Growth, Physiology and Ion Uptake in Ornamental Cabbage.