Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Anabilim Dalı
Kurumsal E-Posta semihacikbas  siirt.edu.tr

Güncelleme : 14.02.2017 10:37:18
YAYINLAR VE PROJELER

Yayınlar

A. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI &ArtsandHumanities)

B. Uluslararası diğer hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

C. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

1. AÇIKBAŞ, S., ALBAYRAK, S., TÜRK, M., 2017. Determination Of Forage Yield And Quality of Some Alfalfa (Medicago sativa L.) Genotypes Collected From Natural Vegetation. ICAFOF, 15-17 Mayıs, Kapadokya.

2.  AÇIKBAŞ, S., ÖZYAZICI, G., ÖZYAZICI, M.A., TURAN, N., 2017. Current Status of Organic Forage Crop Production in Turkey. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

3.  AÇIKBAŞ, S.,  ÖZYAZICI, M.A., YILDIZ, A., ÖZYAZICI, G., TURAN, N., 2017. An Alternative Plan for Forage Crop: Miscanthus. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

4.  ÖZYAZICI, M.A., TURAN, N., AÇIKBAŞ, S., ÖZYAZICI, G., YILDIZ, A.,  2017. Determination of Adaptation Abilities and Performances of Different Grass Species and Cultivars in Siirt- TURKEY Conditions. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

5.  ÖZYAZICI, M.A., YILDIZ, A., TURAN, N., AÇIKBAŞ, S., ÖZYAZICI, G., 2017. Micro-Nutrient Scope of the Van Gürpınar- Kırkgeçit Village Rangelands Located in Turkey's Eastern Anatolia Region. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

6.  TURAN, N., ÖZYAZICI, M.A.,  AÇIKBAŞ, S., ÖZYAZICI, G.,  2017. Determination of Yield and Quality Characteristics of Some Alfalfa (Medicago sativa L.) Varieties at Different Sowing Times. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

7.  TURAN, N., ÖZYAZICI, M.A.,  AÇIKBAŞ, S., ÖZYAZICI, G.,  2017. Adverse Effects of Some Harmful Substances in Meadow and Pasture Plants on Animal Feeding and Solution Proposals.   Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

8.  ÖZYAZICI, G. ÖZYAZICI, M.A., TURAN, N., AÇIKBAŞ, S.,  2017. Certain Agricultural Properties of Switchgrass Varieties Grown in Different Locations. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

9.  ÖZYAZICI, G. ÖZYAZICI, M.A., YILDIZ, A., TURAN, N., AÇIKBAŞ, S.,  2017. Determination of Spreading Medicinal Plants in Natural Rangeland of Eastern Anatolia Region of Turkey. Uluslararası Multidisipliner, Bilim, Mühendislik, Teknoloji Kongresi,12-14 Temmuz, Bakü.

D. Yazılan uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler

E. Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

1. AÇIKBAŞ, S., ALBAYRAK, S., TÜRK, M., 2017. Doğal Vejetasyondan Toplanan Bazı Yonca (Medicago sativa L.) Genotiplerinin Ot Verim ve Kalitelerinin Belirlenmesi. Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi, 4(2): 155-162.

F. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler

G. Diğer yayınlar

H. Uluslararası atıflar