Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya

Bölüm/Program

Y.Lisans

2009

Yüksek Lisans Tezi: Binol Rezülüsyonu İçin Potansiyel Kiral Kuartener Amonyum Tuzlarının Sentezi

Doktora Tezi:Oksitli Bakır Cevherlerinden Bakırın Değerlendirilmesi
Güncelleme : 05.06.2017 09:16:46
Ulusal & Uluslararası Projeler

DÜBAP-10-FF-09 : Binol Rezülüsyonu İçin Potansiyel Kiral Kuartener Amonyum Tuzlarının Sentezi (Araştırmacı-tamamlandı)

DÜBAP-FEN-15-017 : Oksitli Bakır Cevherinden Bakırın Değerlendirilmesi (Araştırmacı- tamamlandı)

Siirt ili ve çevre ilçelerinde satışa sunulan süt , peynir ve yoğurttaki platin miktarını  ICP-MS cihazını kullanarak tespit etmek.(Araştırmacı - Devam Ediyor)

Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler
Gurbet Gökalp, Serhat Uzan, Mehmet Çolak, Halil Hoşgören, (2011). ''Morfolin Ünitesi İçeren Kiral Quaterner Amonyum Tuzlarının Hazırlanması ve Bunların Binol Rezulüsyonunda Kullanımı '', 27 Haziran- 02 Temmuz, (Uluslararası Katılımlı) 25.Ulusal Kimya Kongresi, Erzurum, Sayfa: 173.

Fırat Aydın, Gurbet Gökalp, Işıl Aydın, Berrin Ziyadanoğulları, Recep Ziyadanoğulları, (2012). '' SQT-FAAS Yöntemi İle Dicle Nehri Sedimentinde Cd2+ Tayini '', 27-30 Haziran, EsAn- 2012 II. Eser Analiz Çalıştayı, Trabzon, Sayfa: 54