İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Bilimleri Anabilim Dalı

• Dosyalar
  • Çalışmalar
İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi
Dicle Üniversitesi matematik öğretmenliği mezunuyum. 2004 yılında Bitlis iline öğretmen olarak atandım. Burada çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra Siirt il merkezine nakil oldum. Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı müdür yardımcılığı sınavını kazandım. Siirt Merkez Kız Meslek Lisesinde 2009 yılında müdür yardımcısı olarak göreve başladım. Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2014 yılında müdür olarak atandım ve 2022 yılına kadar okul müdürlüğü görevinde bulundum. 2023 yılı Şubat ayında Siirt Üniversitesine Dr. Öğretim Üyesi Olarak atandım. Halen Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Din Bilimleri Bölümünde Eğitim Bilimleri derslerine girmekte ve Sosyal Bilimler Enstitüsünde Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Siirt Üniversitesi Bologna süreci koordinatörü olarak görev yapmaktayım. Harran Üniversitesinde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisansımı bitirdim. Ankara Gazi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında doktora yaptım. Çeşitli hakemli bilimsel dergilerde yayınlanmış makalelerim ve uluslararası bildirilerim bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının Yenilikçi Öğretmenler Projesinde Strateji Daire Başkanlığı bünyesinde proje değerlendiricisi ve saha görevlisi olarak bakanlık temsilcisi rolünde görevler aldım. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün UNICEF ile ortaklaşa yaptığı Kapsayıcı Eğitim Bağlamında Okul Yöneticilerinin Eğitimi Projesinde içerik geliştirme ekibinde görev aldım. Aynı zamanda Türkiye’nin farklı illerinde bu eğitimleri öğretim görevlisi olarak sundum. Okul yöneticilerinin atanmasında zorunlu hale gelen yönetici sertifika programının hazırlamasında içerik hazırlama ekibinde görev aldım ve katkı sundum. İl merkezinde birçok aday öğretmen ve memurun yetiştirilmesi sürecinde eğitim görevlisi olarak görev aldım ve halen eğitimlerim devam etmektedir. Birçok konferans ve seminer ile eğitim vermekte ve uzmanlık alanım olan yönetim becerileri alanında çevreme katkı sunmaktayım. Aynı zamanda internette yer alan bazı haber sitelerinde eğitim üzerine köşe yazılarım yer almaktadır. Okulsuz toplum ve Kobra Etkisi bunlardan bazılarıdır.
Güncelleme : 8.05.2023 13:31:17