Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme
Telefon (0484) 212-1111 / 03812
Kurumsal E-Posta abaycar  siirt.edu.tr
E-Posta tabaycar.56  hotmail.com
Web
Açıklama
Güncelleme15.02.2017 13:03:34

Öğr. Gör. ABDULLAH BAYCAR

  • Görev
  • Özgeçmiş
  • Dosyalar
  • Çalışmalar
Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Kalite Birim Sorumlusu
Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi

 

ÖZGEÇMİŞ

 

1. Adı Soyadı              : Abdullah Baycar

2. Doğum Tarihi          :

3. Unvanı                    :  Öğr. Gör.

4.Öğrenim Durumu    : Yüksek Lisans

 

 

Derece

 

Alan

 

Üniversite

 

 

 

Yıl

Lisans

Gıda Mühendisliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi

2009

Y. Lisans

Gıda Mühendisliği ABD

İstanbul Aydın Üniversitesi

2014

Doktora

Gıda Mühendisliği ABD

Yıldız Teknik Üniversitesi

Devam

 

5. Akademik Unvanlar

6. Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

6.1. Yüksek Lisans Tezleri

6.2. Doktora Tezleri

7.Yayınlar

8.Projeler

            1.   Bal Analiz Laboratuvarının Alt Yapısının Güçlendirilmesi ve Bal Üreticiler Ağının Sektörel Kapasitesinin Geliştirilmesi OĞUZHAN ÖZDEMİR,EBRU AKKEMİK,BEHCET İNAL,MESUT BUDAK,DUYGU ELMA KARAKAŞ,ABDULLAH BAYCAR,ÜMİT ÇALIŞIR,MESUT GÖK

9.İdari Görevler

            1. Gıda Teknolojisi Programı Bölüm Başkanı

            2. Merkez Laboratuvar Kalite Yönetim Sorumlusu

10.Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

            1.  Gıda Mühendisliği Odası

           

11.Ödüller

           

12.Son iki yılda verdiğiniz lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler için aşağıdaki tabloyu doldurunuz.

 

Akademik

Yıl

Dönem

Dersin Adı

Haftalık Saati

Öğrenci Sayısı

Teorik

Uygulama

 

2016-2017

Güz

 

 

 

 

 

İlkbahar

 

 

 

 

 

 

2017-2018

Güz

 

 

 

 

 

İlkbahar

 

 

 

 

 

 

Güncelleme : 22.02.2017 20:13:45