İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı
Telefon / 2923
Kurumsal E-Posta
E-Posta abdullahsevgi  hotmail.com
Güncelleme10.02.2017 08:37:42

Öğr. Gör. ABDULLAH SEVGİ

İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi

ÖZGEÇMİŞ

1965 yılında Siirt’te doğdu. 1984’te Siirt İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 1984 yılında kazandığı Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Yüksek Lisansını Van y.y.ü. İlahiyat Fakültesi Kelâm Anabilim Dalında tamamladı. 2006 yılında yapılan Öğretmenlik Kariyer Belirleme ve Yükselme Sınavlarını kazanarak Uzman Öğretmen oldu. Erzincan/Tercan/Çadırkaya Ortaokulu, Siirt Çevik Ersin Temel Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği ve Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Uzman Öğretmeni olarak görev yaptı. Halen Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü, Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.
Güncelleme : 20.02.2017 12:49:45