Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme
Telefon 0484 224 41 00 / 1095
Kurumsal E-Posta sulezengin  siirt.edu.tr
E-Posta
Web
Açıklama
Güncelleme21.03.2013 10:33:13

Öğr. Gör. ŞULE AZİME YENİÇERİ

  • Görev
  • Özgeçmiş
  • Dosyalar
  • Çalışmalar
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi

ÖZGEÇMİŞ

1. Adı Soyadı : Şule Azime YENİÇERİ

2. Doğum Tarihi :18.05.1986

3. Unvanı :Öğr. Gör.

4.Öğrenim Durumu :Üniversite

 

Derece

Alan

Üniversite

Yıl

 

Lisans

Gıda Mühendisliği

Selçuk Üniversitesi

2004-2008

Y. Lisans

Gıda Mühendisliği

Akdeniz Üniversitesi

2008-2011

Doktora

Gıda Mühendisliği

Süleyman Demirel Üniversitesi

2011- devam

 

5. Akademik Unvanlar

Yardımcı Doçentlik Tarihi :

Doçentlik Tarihi :

Profesörlük Tarihi :

6. Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

6.1. Yüksek Lisans Tezleri

1. …

2. …

6.2. Doktora Tezleri

1. …

2. …

7. Yayınlar

7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI,SSCI,Artsand Humanities)

1. Küçükçetin A., Demir M., Çomak E.M., Aşci Arslan A., Zengin A.Ş., "Effect Of Stabilizer Addition On Physicochemical And Sensory Properties Of Non-Fat Set Yoghurt", MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, no.4, pp.420-423, 2011

2. …

7.2. Uluslararası diğer hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

1. …

2. …

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler

1. …

2. …

7.4. Yazılan uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler

1. …

2. …

7.5. Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

1. …

2. …

7.6. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler

1. …

2. …

7.7. Diğer yayınlar

1. Çomak Göçer E.M., Zengin Ş.A., Küçükçetin A., "Yoğurt Ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı", The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", TÜRKIYE, 15-17 April 2010, pp.157-158

2. …

8.Projeler

1. …

2. …

9.İdari Görevler

1. …

2. …

10.Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

1. …

2. …

11.Ödüller

1. …

2. …

12.Son iki yılda verdiğiniz lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler için aşağıdaki tabloyu doldurunuz.

Akademik

Yıl

Dönem

Dersin Adı

Haftalık Saati

Öğrenci Saati

Teorik

Uygulama

2016-2017

Güz

Meyve-Sebze İşl. Tekn.

Süt Teknolojisi                      

Mikrobiyoloji

Meslek Etiği

2

2

2

2

1

2

2

0

3

4

4

2

İlkbahar

Meyve-Sebze İşl.Tekn.

Süt Teknolojisi                      

Mikrobiyoloji

Gıda Katkı Maddeleri

Fermantasyon Tekn.

Aletsel Analiz. Lab.

2

2

2

2

2

0

1

2

2

0

1

4

3

4

4

2

3

4

2017-2018

Güz

Meyve-Sebze İşl.Tekn.

Süt Teknolojisi                      

Mikrobiyoloji

Meslek Etiği

Gıda Kimyası

Hazır Yemek Sitemleri

2

2

2

2

2

2

1

2

2

0

1

1

3

4

4

2

3

3

İlk Bahar

 

 

 

 

Not: Açılmışsa, yaz döneminde verilen dersler de tabloya ilave edilecektir.

 

Güncelleme : 22.02.2017 20:13:45
15-17 Nisan 2010 Traditional Foods /Tekirdağ
YOĞURT VE AYRAN ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLERİN KULLANIMI