Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü

3.      Unvan: Yardımcı Doçent

4.      Öğrenim Durumu: Doktora

Bölüm/Program

Beden Eğitimi ve Spor Öğrtm.

Dicle Üniversitesi

2002

Yüksek Lisans

Beden Eğitimi ve Spor

Fırat Üniversitesi

2009

Beden Eğitimi ve Spor

İnönü Üniversitesi

5.      Akademik Unvanlar:

Beden Eğitimi Öğretmenliği                                           Mili Eğitim Bakanlığı     2002 - 2015

Yardımcı Doçent          BESYO  Spor Yöneticiliği            Siirt Üniversitesi         2015 - 2016

Yardımcı Doçent          BESYO Antrenörlük Eğitimi         Siirt Üniversitesi         2016 -Halen

6. Yayınlar

6.1. Uluslararası diğer hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

1-      Arslan, C., Akçınar, F., Özaltaş, H.N., Güllü, M., Savucu, Y. (2017). Evaluation of Health Promoting Life-Style Profile with the Body Composition of Physical Education Teachers and Other Branch Teachers. Australian Journal of Basic and Applied Sciences, 11(2), Pages: 76-82

2-      Özaltaş, H.N., Savucu, Y., Hamzaoğulları, A. (2015). Comparing With Adaptations That Occur In Respiratory And Circulation Systems After Training Of The Amateur Athletes In Different Branches. Route Educational and Social Science Journal, Vol 2(1).

3-      Savucu, Y., Hamzaoğulları, A., Özaltaş, H.N. Devecioğlu S, Coşkuner Z, Arslan C. (2011). Effect of the Quick Strength and Aerobic Endurance Trainings on Amateur Footballer's Blood Lipids. MEJSR-8 (3): 585-589.

6.2. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

1-      Özaltaş, H.N., Arslan, C., Akçınar, F., Kaplan, İ., Yıldız, İ. (2014). Analysing of Relationship Between Apelin and Running Performances of Short, Middle and Long Distance Elite Male Runners. 13th. International Sport Science Congress, KONYA/TURKEY.

2-      Arslan, C., Akyol, B., Özaltaş, H.N. (2012). The Consideration and Comparision of Healty Life Style Attitudes Diabetics and Physical Threapy Patients with Some Variables. 2nd International Congress of Sport for All and Sport Tourism, ANTALYA/TURKEY.

3-      Özaltaş, H.N., Savucu, Y., Hamzaoğulları, A. (2010). Comparing with Adaptations that Occur in Respiratory and Circulation Systems After Training of the Amateur Athletes in Different Branches. 11th. International Sport Science Congress, ANTALYA/TURKEY.

4-      Savucu, Y., Hamzaoğulları, A., Özaltaş, H.N., Coşkuner, Z., Devecioğlu, S. (2010). Effect on the Amateur Footballer’s Blood Lipids of Regular Trainings. Eur Rev Aging Phys Act  7:71-104 PRAGUE/CZECH REPUBLİC.

5-      Arslan, C., Güllü, M., Özaltaş, H.N., Akçınar, F. (2010). Determining Teachers’ Life Qualities and Physical Activity Levels and Analysing Them According to Some Variables. 11th. International Sport Science Congress, ANTALYA / TURKEY.

6-      Arslan, C., Güllü, M., Özaltaş, H.N. (2010). Observing the Computer Game Depandancy Level of Secondary School Students. 1st. International Congress on Children and Sports, NICOSIA/NORTHERN CYPRUS.

7-      Arslan, C., Akçınar, F., Özaltaş, H.N. (2007). Evaluation of Health Promoting Life-Style Profile with the Body Composition of Physical Education Teachers and Other Branch Teachers. 4st. International Mediterranean Sport Sciences Congress, ANTALYA/TURKEY.

7. İdari Görevler

Siirt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı

Siirt Üniversitesi Deney Hayvanları Araştırma ve Uygulama Merkezi Etik Kurul Üyeliği

8. Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

Yaşam Boyu Spor

Futbol

10. Tez Jüri Üyeliği

1. Farklı Spor Branşlarının Sporcuların Fiziksel ve Kuvvet Parametreleri Üzerine Etkileri.

Yüksek Lisans Tezi. Dicle Üniversitesi. 2016.

2. Pliometrik Antrenmanın 14-16 Yaş Kadın Voleybolcuların Fiziksel Parametreleri Üzerine Etkisi.

Yüksek Lisans Tezi. Dicle Üniversitesi.2016.

11. Antrenörlük ve Hakemlik Belgeleri

1-Futbol Antrenörlüğü   (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şubesi Üyeliği)

2- Badminton Antrenörlüğü           3- Bilardo Antrenörlüğü        4- Atletizm Hakemliği

12. Seminer, Sempozyum, Kurs ve Diğer Belgeler