Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim Tercümanlık (İngilizce)
Kurumsal E-Posta zeynepharputlu  siirt.edu.tr
Güncelleme10.01.2018 12:02:30

Yrd.Doç.Dr. ZEYNEP HARPUTLU

Mütercim Tercümanlık (İngilizce) Bölüm Başkanı
Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm Başkanı
Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi

1.        Adı Soyadı                  : Zeynep HARPUTLU

2.        Unvanı                        : Yrd. Doç. Dr.

3.         Öğrenim Durumu     :Doktora

4.         Çalıştığı Kurum        :Siirt Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu

5.          E-posta                    : zeynepharputlu@siirt.edu.tr

Alan

İngilizce Öğretmenliği

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TÜRKİYE

Y. Lisans

İngiliz Dili

King’s College London, İNGİLTERE

İngiliz Dili

King’s College London, İNGİLTERE

6.        Akademik Unvanlar

Yardımcı Doçentlik Tarihi          : 15.04.2016

Araştırma Görevlisi                  : 23.11.2015

7.        İdari Görevler

Mütercim-Tercümanlık Bölüm Başkanlığı: Eylül 2016- devam

Güncelleme : 14.03.2017 11:07:27
Bildiri ve Yayınlar
Harputlu, Z. (2012). Spectrality and Abjection in the Stories of Charles Dickens' "The Signal-Man" and Herman Melville's "Bartleby". The Kristeva Circle Conference, Department of Philosophy, Siena College/the USA.

Harputlu, Z. (2012). Railway Accidents: ‘The Encounter of Flesh and Steel’, Shock and Trauma.The Abstract,King’s College London, UK.

Harputlu, Z. (2013). Underground London: Subterranean Spaces in the Nineteenth Century.City-Centric, King’s College London, UK.

Harputlu, Z. (2013). "Place is sensed, senses are placed": Urban Poverty in Arthur Morrison's "A Child of the Jago" and Slum Travellers in Victorian England. Sensing the City: Experience, Emotion and Exploration, 1600-2013 Conference, University of York, UK.

Harputlu, Z. (2016). Ruins, Memory and Identity in Victorian London: “The Ruined Man” in Charles Dickens’ and George Gisings’ Fiction. Space, Identity and Memory Graduate Conference. Birkbeck Institute for the Humanities, UK.

Harputlu, Z. (2016). Mapping Poverty in Fiction by George Gissing and Arthur Morrison’. Cultural Representations of the City. The 18th Annual Conference of the English Department, University of Bucharest, Romania.

Harputlu, Z. (2016). Spectrality and Abjection in the Stories of Charles Dickens' "The Signal-Man" and Herman Melville's "Bartleby".Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (Journal of Social Sciences, Cumhuriyet University).

Harputlu, Z. (2016). Mapping Poverty in Late-Victorian Fiction.  University of Bucharest Review: Literary and Cultural Studies Series (Cultural Representations of the City) Vol.VI, Issue 2. pp. 41-55.

Harputlu, Z. (2017). Railwaymen in Mugby Junction, The British Society for Literature and Science, University of Bristol, UK.

Harputlu, Z. (2017). Memory, Ruins and Identity in Dickens’ Dombey and Son, and Little Dorrit. Cumhuriyet University, Turkey.

Harputlu, Z. (2017). Panel: Yabancı Dil Eğitiminde Sorunlar ve Yeni Yaklaşımlar, Siirt Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Turkey.

Harputlu, Z. (Dec, 2017). Senses of Place, Filth and Purity in Morrison’s "A Child of the Jago" and Gissing’s "The Nether World". Journal of Faculty of Letters. Vol 34/2. Hacettepe University, Turkey.