2018-2019 AKADEMİK YILI İNGİLİZCE HAZIRLIK MUAFİYET VE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Üniversitemiz bünyesinde öğretim dili İngilizce olan programlara (Mütercim-Tercümanlık-İngilizce, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik, İktisat-İngilizce) yönelik İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Seviye Belirleme Sınavları aşağıda belirtilen yer ve tarihlerde yapılacaktır. İlgili programlara yerleşen öğrencilerin söz konusu sınavlara katılmaları zorunludur.

Yazılı Sınav

Tarih :   19 Eylül 2018 Çarşamba

Saat:      09:30

Yer:        Yabancı Diller Yüksekokulu Derslikleri (İlahiyat Fakültesi Zemin Kat)

Sözlü Sınav

Tarih:    20 Eylül 2018 Perşembe

Saat:      10:00

Yer:        Yabancı Diller Yüksekokulu İdari Bölüm (İlahiyat Fakültesi Zemin Kat)

Not:  Hazırlık sınıfından muaf olmak isteyen öğrencilerin gerekli belgeleri

·         YÖKDİL veya YDS’den en az 70 almış olmak veya

·         ÖSYM tarafından tanınan uluslararası sınavlardan en az 70’e eşdeğer puanı olduğuna dair belge veya

·         Yurtdışında ya da yurtiçinde İngilizce hazırlık sınıfı olan başka bir yükseköğretim kurumunun hazırlık sınıfında başarılı olduğunu gösteren belge ve bir dilekçe ile en geç 17 Eylül 2018 tarihine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Doç.Dr CÜNEYT DEMİR (0484) 212-1111 / 3852
3 Eylül 2018