2021 YKS Sınavı Görev Tercihleri Hk.

2021 YKS Sınavı Bina Salon Görevleri Tercih Süreci Başladı !

26-27 Haziran 2021 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS)'na ilişkin görev tercihleri ÖSYM Görevli İşlemleri Sisteminde başlamış olup 17.05.2021 Pazartesi günü saat 10:00da sona erecektir. Görev tercihlerinizi https://gis.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile yapabilirsiniz.

 

  ÖSYM GİS'e e-Devlet Üzerinden Bireysel Görevli Kayıt İşlemi Açıldı!

T.C. Yeni Kimlik Kartı olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlerimiz ile akademisyenlerimiz ve artık kurumlarına gitmeden https://gis.osym.gov.tr adresinde bulunan "E-Devlet ile Kayıt Ol" butonu vasıtasıyla Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabileceklerdir.

Bu işlem için görev bilgileri MEBBİS veya YÖKSİS'ten, fotoğraf ve kimlik bilgileri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden temin edilmektedir. Bilgileri temin edilemeyen görevliler kayıt işlemlerini görev yaptıkları kurum veya bağlı oldukları sınav koordinatörlükleri aracılığıyla yapabileceklerdir.

 

ÖSYM Görevli İşlemleri Mobil Uygulaması Yayında!

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki (https://gis.osym.gov.tr) hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

 


YUSUF PESEN (0484) 212-1111 / 4097
Sınav Koordinatörlükleri
2 Mayıs 2021