2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlararası , Merkezi Yerleştirme Puanı ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Kayıt Hakkı kazanan öğrenciler  kayıtlarını Online olarak yapacak olup, Üniversiteye gelmelerine  gerek bulunmamaktadır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.     Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur Belgesi  (Halen Kayıtlı olduğu Üniversiteden alınacaktır.) ( Kayıt hakkı kazanan öğrenciler Eğitim-Öğretim yılı başladığında Akademik Birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir.)

NOT2 : Sisteme Kayıt olduğunuz mail adresinize sonuç maili gönderilmiştir.

Lütfen Sistemden kontrol ediniz.(Başvuru yaptığınız otomasyon sistemi üzerinden aşağıda görseli verilen Online Kayıt İşlemleri sekmesinden kaydınızı yapınız !!! )

Otomasyon kayıt sistemi için TIKLAYINIZ !!!

Üniversitemize Yatay Geçiş ile asil olarak yerleşen öğrenciler 05-08 Şubat 2024  tarihleri  arasında Online başvuru sistemi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yedek olarak yerleşen öğrencilerin kayıt tarihleri 12-13 Şubat  2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559
2 Şubat 2024