Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Tarafından Online ve Yüzyüze Ücretsiz Psikolojik Danışma Hizmeti Verilecektir

Covid-19 Pandemi süreci ve bu sürecin beraberinde getirdiği olağanüstü koşullar nedeniyle zorluklar yaşayan ve psikolojik destek ihtiyacı olan öğrencilere Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından online ve yüzyüze ücretsiz psikolojik danışma hizmeti verilecektir.

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine sunulacak olan bu hizmet 13 Nisan 2021 - 5 Temmuz 2021 arasındaki tarihler ve Hafta içi 09.00-17.00 saatleri ile sınırlıdır. Söz konusu psikolojik danışma hizmetlerinden yararlanmak için; öğrencilerimizin egitimpdr@siirt.edu.tr adlı mail adresinden randevu almaları gerekmektedir.
Online psikolojik danışma süreci oturumları çevrimiçi (online) ve görüntülü olacak şekilde yürütülecektir. Yüzyüze danışma süreci oturumları ise Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yürütülecektir. Oturum süresi 50 dakikadır. 

1)Başvuru:

Bu hizmetten faydalanmak için 13 Nisan 2021 tarihinden itibaren egitimpdr@siirt.edu.tr mail adresine kısa bilgilerinizi içeren bir randevu talebi göndermeniz; ilgili talebiniz doğrultusunda size gönderilecek online başvuru formu ve bilgilendirilmiş onam formunu eksiksiz doldurmanız yeterlidir. 

2) Randevu:

Danışma hizmetini verecek olan uzmanlar sizinle aynı gün içinde mail üzerinden iletişim kuracak ve  görüşme için planlanan gün ve saat konusunda sizi bilgilendireceklerdir. 

3) Onam:

Görüşmeden önce mail aracılığı ile size iletilecek online bilgilendirilmiş onam formunu okuduğunuzu ve anladığınızı belirten kutucuğu işaretlemeniz çok önemlidir.

4) Uzmanınızla Görüşme Öncesinde:

Randevu alırken mail ile sağlanacak iletişimde olası aksaklıkların önüne geçebilmek adına cep telefonu numaranızı bildirmeniz önem taşımaktadır. Randevu saatinizde, online görüşme sistemi aracılığıyla görüşme sağlanacaktır.
Eğitim Fakültesi
13 Nisan 2021