SİUSEM Bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilelerinin Uygulama Derslerine (Staj) Yönelik TEMEL İSG Eğitimi

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Başvuru Dönemi

Başlangıç

06.10.2021

Bitiş

07.10.2021

Kurs Günleri

08.10.2021 – 09.10.2021 ( Cuma - Cumartesi) : 08:00-17:00 ALMS Sistemi üzerinden verilecektir.

Kurs Saatleri

Toplam 16 saat

Kursun amacı ve İçeriği

İşyerlerinde, ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK gereği ilgili yönetmelikte belirtilen konular hakkında katılımcıların bilgi sahibi olması.

• İşyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin,

• İş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltma,

• Çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirme,

• Çalışanların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gerekli tedbirleri öğretme,

• İş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmaktır.

Kurs Sonunda ALMS sistemi üzerinden sınav yapılacak olup, sınavdan 70 ve üzeri puan alanlar sertifika almaya hak kazanacaktır. Derse katılım zorunludur. Sorularınız için siusem@siirt.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir

Siirt Üniversitesi Öğrencileri

Katılım Ücreti

30 TL

Kurs Yeri

SİUZEM ALMS Sistemi Üzerinden Yapılacaktır Öğrenciler kendi kullanıcı ve şifreleri ile giriş yapacaklardır. https://siuzem.almscloud.com/ adresinden bağlanacaklardır.

Başvuru

http://siusem.siirt.edu.tr/  adresinden “EĞİTİM TALEP ÖN KAYIT FORMU”  linkinden ilgili eğitim seçilip ön kayıt oluşturulacaktır.

Ödeme Yapma

Ziraat Bankası

IBAN :  TR 4600 0100 0094 6213 0752 5031

Dekontun açıklama bölümünde şu bilgilerin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir :

"Eğitim Adı ve Kişi Adı Soyadı" ve “TC Kimlik Numarası”

Kurs Eğitmenleri

Dr. Öğr. Üyesi Simla ADAGİDE YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Fatih BAYRAK, Dr. Öğr. Üyesi Mesut SOYALIN , Öğr. Gör. Abdulgani GÖZ,  Öğr. Gör. Osman KUNCAN, Öğr. Gör. Hasan SARITAŞ

Öğr. Gör. ABDULGANİ GÖZ (0484) 212-1111 / 3803
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi