Yapay Zeka ile Akademik Yazınızı Güçlendirin: Enagonun Web Semineri

Yapay zeka araçları araştırmacıların ve yazarların keşfetmesi için yeni sınırlar açtı. Akademik metinlerin iyileştirilmesinden yeni araştırma fikirleri üretilmesine kadar yapay zeka, araştırmacılar ve yazarlar için güçlü bir müttefik haline geldi ve artan üretkenlik ve verimlilik vaat etti.

Ancak yapay zekadan etkili bir şekilde yararlanmak, bazı en iyi uygulamaların takip edilmesini gerektirir.

Akademik yazınızı yapay zeka ile geliştirmeye yönelik bu en iyi uygulamaları ve stratejileri paylaşmak için Enago Academy, bir sonraki ÜCRETSİZ web semineriyle geri döndü.

Kapsam ve Odak

Bu web seminerinde Enago'nun yapay zeka uzmanları akademik yazınızı geliştirmeye yönelik stratejileri tartışacak. Bu oturumdaki amaç, araştırmacılara akademik yayıncılık iş akışları için yapay zeka yardımı ile içerik oluşturma arasında seçim yapma konusunda rehberlik etmektir.

Yapay zeka araçlarının sorumlu kullanımına yönelik en iyi uygulamaları sunacak, araştırma bütünlüğünü sağlamaya yönelik potansiyel faydalarını ve sınırlamalarını araştıracaktır.

Bu web seminerine katılın, uzmanlarla iletişim kurun ve akademik yazınızı geliştirmek için yapay zekayı kullanma hakkında sorular sorun!

Şimdi Kaydol

Web Seminerinin Katılımcılara Faydaları

  • Yapay zeka yardımını sorumlu yazma uygulamalarıyla dengelemeye yönelik stratejileri öğrenin
  • Araştırma için yapay zeka içerik oluşturucularını kullanmanın avantajlarını ve zorluklarını anlayın
  • Yapay zeka araçlarına ilişkin pratik bilgi edinmek, akademik yazılarınızı geliştirebilir
  • Trinka AI'nın akademik yazımı geliştirmek için nasıl etkili AI yardımı sağlayabileceğinin canlı gösterimine tanık olun
  • Yazma ve yayınlama yolculuğunuzu geliştirmek için yapay zeka araçlarını kullanma konusunda yapay zeka uzmanlarına canlı sorular sorun
  • Akademik yazımı geliştirmek ve doğru şekilde araştırma yapmak için Trinka Premium'a erişim için özel tekliften yararlanın
İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
29 Ocak 2024