Nisan Ayı Ticaret Sanayi Odası ve Üniversite İşbirliği Geliştirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik periyodik toplantıların Nisan ayı ayağı Üniversitemizde gerçekleştirildi.

Kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sanayi kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyon ve yönlendirme faaliyetlerinde eş güdüm sağlayabilme potansiyelleri değerlendirildi. ilin sanayi üretimi ve istihdamı durumu, il sanayisinin geliştirilmesine yönelik güçlü ve zayıf yönler, ve ulusal  teşvikler gibi konular görüşüldü.

İşbirliğini geliştirmeye yönelik yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tekin Şahin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Dr.Öğr Üyesi Mahir Özhan, Başkan Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt TSO temsilcileri ve Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları katıldı.

9 Nisan 2021