Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Komisyon Toplantısı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılarımız ile Eğitim Komisyonunda yer alan Öğretim Üyelerimiz, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş KAYNAK ve Başhekim Yardımcılarının katılımıyla ‘Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Toplantısı’ gerçekleştirildi.


Eğitim komisyonunda görev alan hocalarımız tarafından yeni Eğitim Öğretim yılıyla ilgili olarak Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK’a brifing verildi.  Yapılan değerlendirmeler kapsamında, Tıp Fakültemiz 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programları oluşturuldu.

Hali hazırda 4. sınıf öğrencilerimiz eğitimlerine Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam etmektedir. Gelecek yıl(2023-2024 Öğretim Yılı)  5. Sınıf eğitimlerini de Siirt’te sürdürecek olan öğrencilerimiz için fiziki koşulların iyileştirilmesi, eğitim altyapısının geliştirilmesine dair konuların ele alındığı toplantı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşti.


Rektörümüz yapılan çalışmaların ve önümüzdeki Eğitim ve Öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisiyle toplantıya katılan hocalarımıza teşekkür etti.


Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
24 Mayıs 2023