Tıp Fakültesi --

• Çalışmalar
Tıp Fakültesi Fakülte Sekreteri

Fakülte Sekreteri

Tıp Fakültesi Sekreteri Ferhan ARSLAN , 1982 Siirt Tillo İlçesine bağlı  İkizbağlar (Tom) Köyü doğumlu.  İlkokulu köyde okudu,  ortaokulu Siirt merkezde açıktan bitirdi. 1999 yılında Siirt İmam-Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 2000 yılında Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce Kamu Yönetimi Bölümüne girdiği, hazırlık ve birinci sınıflarını aynı üniversitede okudu. 2002 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü şeref derecesiyle yatay geçiş yaptı.  2005 yılında Selçuk Üniversitesi ‘den şeref derecesi ile mezun oldu. 2005-2007 yıllarında özel sektörde çalıştı. İlk memuriyeti 3 Eylül 2007 yılında Siirt Tillo Mal Müdürlüğü’ne Muhasebe Memuru olarak başladı. Maliye Bakanlığı tarafından açılan 2013-2014 Dönemi Mesleki Eğitim Kursunu başarı ile tamamlayarak Mesleki Eğitim Kursu Sertifikasını aldı. Aynı ilçede yaklaşık 8,5 yıl çalıştıktan sonra, Maliye Bakanlığı’ nın 2015 yılında açtığı Saymanlık Müdür Yardımcılığı yazılı ve sözlü sınavlarını kazanarak 11 Ağustos 2015 tarihinde Mardin İli Dargeçit İlçesi Sayman Müdür Yardımcılığı kadrosuna atandı.  23 Mart 2016 tarihinde kurumlararası geçiş ile Siirt Üniversitesine  Ayniyat Saymanı kadrosuna atandı.  Üniversitede fiili olarak Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Kesin Hesap ve Raporlama Şube Müdürlüğünü Vekaleten yürüttü.  Aynı zamanda Üniversite Muhasebe Yetkililiği görevini de ifa etti.  Temmuz 2017 yılında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine atandı. 10 Temmuz-10 Ağustos 2019 tarihleri arasında Maliye Bakanlığı tarafından Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen Muhasebe Yetkilisi sertifika eğitimini başarı ile tamamlayarak, Genel Yönetim Kapsamındaki Kamu İdarelerinde muhasebe hizmetlerini yerine getirme yetkisi veren Muhasebe Yetkilisi sertifikasını almaya hak kazanmıştır. 13 Eylül 2019 tarihinde boş bulunan Siirt Üniversitesi  Tıp Fakültesi Sekreterliği  kadrosuna  asaleten atandı. Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev aldı. 4 çocuk babası olan Ferhan ARSLAN Arapça ve İngilizce bilmekte olup, halen Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Fakülte Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Güncelleme : 24.09.2019 16:10:10