Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü
Telefon /
Kurumsal E-Posta fatma.koc  siirt.edu.tr
E-Posta koc.fatma  hbv.edu.tr
Web
Açıklama
Güncelleme9.10.2020 13:10:09

Öğr. Gör. FATMA KOÇ

  • Görev
  • Özgeçmiş
  • Dosyalar
  • Çalışmalar
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi

ÖZGEÇMİŞ

 

1. Adı Soyadı              :  Fatma KOÇ

2. Doğum Tarihi          : 

3. Unvanı                    :  Öğretim Görevlisi

4.Öğrenim Durumu    : Yüksek Lisans

 

 

Derece

 

Alan

 

Üniversite

 

 

 

Yıl

Lisans

Gastronomi ve Mutfak Sanatları 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

2014

Y. Lisans

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gazi Üniversitesi

2018

Doktora

Gastronomi ve Mutfak Sanatları 

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 

2019 -

 

5. Akademik Unvanlar

 

Yardımcı Doçentlik Tarihi        :

Doçentlik Tarihi                        :

Profesörlük Tarihi                    :

 

6. Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

6.1. Yüksek Lisans Tezleri

            1.   …

            2.   …

6.2. Doktora Tezleri

            1.   …

            2.   …

 

7. Yayınlar

7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI,SSCI,Artsand Humanities)

                1.   …

            2.   …

7.2. Uluslararası diğer hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

            1.  …

              2.   …   

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler

        1Koç, F., ve Ceyhun-Sezgin, A.  2015. Yeni Beslenme Akımı Street Food. TARGİD, İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 28-30 Nisan 2015, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nevşehir / Türkiye.

             2.   …

7.4. Yazılan uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler

            1.   …

            2.   …

7.5. Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

            1.  Koç, F., ve Ceyhun-Sezgin, A.  2016. Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia’nın Kullanımı. The Journal of Academic Social Science. Yıl:4, Sayı:26, Mart, 2016, s.368-384

            2.   …

7.6. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler

            1.   …

            2.   …

7.7. Diğer yayınlar

            1.  Stevia Bitkisinin Kek Yapımında Kullanımına Yönelik Bir Uygulama. Yüksek Lisans Tezi. Ulusal Tez Merkezi

            2.   …

8.Projeler

            1.   …

            2.   …

9.İdari Görevler

            1.   …

            2.   …

10.Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

            1.  …

            2.  …

11.Ödüller

            1.   …

            2.   …

12.Son iki yılda verdiğiniz Ön lisans düzeydeki dersler için aşağıdaki tabloyu doldurunuz.

Akademik Yıl

Dönem

Dersin Adı

Haftalık Saati

Öğrenci Sayısı

 

 

 

Teorik

Uygulama

 

2018-2019

Güz

 

 

 

 

 

İlkbahar

Yöresel Mutfaklar

 Turizm Coğrafyası

3

0

35 

35

2019-2020

Güz

Beslenmenin Temel İlkeleri

Gıda Bilimi ve Teknolojisi

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı


Yiyecek İçecek Servisi


Kalite Yönetim Sistemleri

 Genel Turizm


Soğuk Mutfak

 

Mutfak Ürünleri

 

Ziyafet Servis Yönetimi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

3

 

3

2

 


2

 

2

 

2

 

3

 

3

 

2

2

0

 

0

0

 


1

 

0

 

0

 

1

 

1

 

0

49

 

50

49

 


5

 

4

 

6

 

35

 

35

 

32

33

 


Güncelleme : 17.01.2020 17:02:07