Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme
Telefon /
Kurumsal E-Posta sgoztok  siirt.edu.tr
E-Posta
Web
Açıklama
Güncelleme23.07.2019 14:35:59

Öğr. Gör. SERPİL PEKDOĞAN GÖZTOK

  • Görev
  • Özgeçmiş
  • Dosyalar
  • Çalışmalar
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi


ÖZGEÇMİŞ

 

1. Adı Soyadı              : Serpil PEKDOĞAN GÖZTOK

2. Doğum Tarihi          : 1992

3. Unvanı                    :  Öğr. Gör.

4.Öğrenim Durumu    : Yüksek Lisans

 

 

Derece

 

Alan

 

Üniversite

 

 

 

Yıl

Lisans

Gıda Mühendisliği

EGE ÜNİVERSİTESİ

2010-2015

Y. Lisans

Gıda Mühendisliği ABD

EGE ÜNİVERSİTESİ

2015-2017

Doktora

Gıda Mühendisliği ABD

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

2019-

 

5. Akademik Unvanlar

6. Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

6.1. Yüksek Lisans Tezleri

Karbon Fiber Destekli Kabin Kurutucuda Elma Kurutulmasının Deneysel Ve Kuramsal İncelenmesi Ve İşlemin Enerjetik/Ekserjetik Değerlendirilmesi.

6.2. Doktora Tezleri

 

7.Yayınlar

Göztok P. S., İçier F., ‘Karbon Fiber Destekli Kabin Kurutucuda Farklı Sıcaklıklarda Elma Dilimlerinin Kurutulmasının İncelenmesi : Kurutma Karakteristikleri ve Performans Değerlendirmesi’. Akademik Gıda., 2017

 

7.1 Ulusal/Uluslararası Bildiriler            

 

Goztok P.S., Doner D., Cokgezme O.F., Bayana D., Sabanci S., Cevik M., Icier F. “The mathematical modeling of ohmic heating of pineapple juice”. The Food Factor I Barcelona Conference, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain).

                       

 Icıer F., Goztok P.S., Sabanci S., Cevık M., Cokgezme F.O. “Exergetic and Energetic Performance Analysis of Ohmic Heating of Pineapple Juice”. 3rd International Conference on Thermophysical and Mechanical Properties of Advanced Materials.1 – 3 SEPTEMBER 2016, Izmir / Turkey.

 

Goztok P. S., Guler H., Kaya O., Çevik M., Cokgezme O.F., Sabanci S., Icier F., “Evaluation of The Quality Properties of Mint Samples Dried at Different Temperature in Carbon Fiber Assisted Cabin Dryer”. 1st International Congress on Medical and Aromatic Plants, 10-12 May 2017, Konya.

 

Göztok P.S., Güler H., Kaya O., İçier F., “Gıdaların Kurutulma Sürelerinin Paket Program Yardımı ile Öngörülmesi”. 5.Uluslararası Gıda Arge Pazarı, 25 Mayıs 2015, İzmir.

 

 

8.Projeler

2209-A TUBİTAK  Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri.  ‘Bazı meyve sularının ohmik ısıtma yöntemi ile ısıtılmasının matematiksel modellemesi, enerjetik ve eksertejik değerlendirmesi’, 2015.

 

1002 TUBİTAK. Hızlı Destek Programı. “Model Jellerde Tekstürel Özelliklere Bağlı Olarak Seker Salınımının Belirlenmesi Ve Nümerik Olarak Modellenmesi’’, 2019-.

 

9. Çalışma Alanları

·         Sonlu Elemanlar Yöntemi

·         Akışkanlar Mekaniği

·         Isı ve Kütle Transferi

·         Reoloji

·         Tekstür

·         Kurutma

·         Elektriksel Isıl İşlemler

·         Ultrason

·         Temassız Görüntü İşleme

·         Sonlu Farklar Yöntemi

·         Sonlu Hacimler Yöntemi

 

 

10.İdari Görevler

            1. Gıda Teknolojisi Programı Bölüm Başkanı

 

11.Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

            1.  Gıda Mühendisliği Odası

         

12.Ödüller

           

13.Son iki yılda verdiğiniz lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler için aşağıdaki tabloyu doldurunuz.

 

Akademik

Yıl

Dönem

Dersin Adı

Haftalık Saati

Öğrenci Sayısı

Teorik

Uygulama

 

1.      Sınıf

Güz

 

 

 

 

 

İlkbahar

 

 

 

 

 

 

2.      Sınıf

Güz

 

 

 

 

 

İlkbahar

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme : 3.07.2020 21:55:30